Πρόγραμμα Σπουδών για Ενήλικες

LOWER ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!

Τα ωράρια προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε μαθητή.

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (BEGINNERS)

Απευθύνεται σε άτομα με ελάχιστες ή και καθόλου γνώσεις της αγγλικής γλώσσας. Γίνεται αναλυτική παρουσίαση των βασικών γραμματικών φαινομένων, οι σπουδαστές μας μαθαίνουν να κατανοούν κείμενα κυμαινόμενης δυσκολίας και να εκφράζονται στοιχειωδώς στο γραπτό και προφορικό λόγο.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LOWER

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη ολοκληρώσει το δεύτερο χρόνο σπουδών μας ή άτομα που έχουν πρόσφατα δώσει την εξέταση Lower χωρίς επιτυχία. Μέσα από εντατική εξάσκηση στο γραπτό και προφορικό λόγο και στα φαινόμενα της γραμματικής οι σπουδαστές μας καταγράφουν υψηλά ποσοστά επιτυχιών στις εξετάσεις των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.

ΤΑΞΗ PROFICIENCY

Απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εξέταση Lower. Δίνεται η δυνατότητα να γίνει σε ένα χρόνο (9 μήνες) ή ενάμιση (14 μήνες) ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών. Η πολυετής πείρα μας σε συνδυασμό με συστηματική μελέτη από το μαθητή εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα

Αγγλικά για όλες τις ειδικότητες

Απευθύνονται σε ενηλίκους,φοιτητές ή εργαζόμενους που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να εξασκήσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες στον επαγγελματικό τομέα που τους ενδιαφέρει. Παρακολουθώντας ένα από τα προγράμματά μας,οι σπουδαστές μας εξοικειώνονται στην αγγλική ορολογία του επαγγελματικού αντικειμένου που έχουν επιλέξει,εξασκούνται στο γραπτό και προφορικό λόγο,εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα το βιογραφικό τους. Τα προγράμματά μας συμπεριλαμβάνουν όλες τις ειδικότητες, ιατρική, νομική ορολογία, business English, τουριστικά επαγγέλματα, αρχιτεκτονική, οικονομικά κλπ. Απαιτούνται βασικές γνώσεις της αγγλικής (επίπεδο Α1-Α2) και τα πακέτα σπουδών μας ολοκληρώνονται σε τρεις μήνες (ταχύρυθμο 4 ώρες τη βδομάδα) ή σε έξι μήνες(με 2 ώρες τη βδομάδα).